Search for content, post, videos

4 nyttiga tips till desserten

BÄR
Toppa desserten med blåbär, hallon, lingon, körsbär, jordgubbar, eller björnbär. De är laddade med både fibrer, vitaminer och antioxidanter och ju mörkare bären är desto bättre.

CHOKLAD
Denna ljuvliga ingrediens har många hälsofördelar. Choklad förebygger diabetes och högt blodtryck. Dessutom visar ny forskning att risken att drabbas av stroke ser ut att kunna minska om man äter en liten mängd choklad varje vecka.
NÖTTER
Valnötter, mandel, paranötter, pistaschnötter – dessa små bruna mirakel är fullspäckade med fibrer, vitaminer, mineraler, och inte minst nyttiga fetter.

Kryddor
Förhöj smakerna på desserten med lime, citron och färska örter som basilika, mynta, citronmeliss. Med lite chili får du en smakkick och fart på förbränningen medan ingefära verkar inflammationshämmande och mot magbekymmer.