Search for content, post, videos

Hälsopris till Yoga Girl

Rachel Brathen, även känd som Yoga Girl, har tilldelats 1,6 & 2,6 miljonerklubbens Hälsopris.

Rachel Brathen tilldelas priset i kategorin Årets sociala medier-profil. Motiveringen lyder: ” En inspiratör som med sin personlighet påverkar en hel värld att vila i visionen av hur vi kan må, leva och verka när vi är i total balans och livsharmoni. En profil som ger världen en modern ingång till en mångtusenårig gammal tradition.”

Rachel Brathen lever sin dröm och lär ut yoga över hela världen under namnet Yoga Girl och inspirerar människor över hela världen via sitt instagramkonto. 2014 kom hon ut med boken Yoga Girl – Att finna lycka, skapa balans och leva med ett öppet hjärta. Här kan du läsa vår intervju med Rachel där hon berättar om hur yogan blev hennes passion.

Även Sofia Sjöström och Paolo Roberto fick pris för Årets inspiratör respektive Årets matprofil. Priset delades ut av 1,6 & 2,6 miljonerklubben på Dansmuseet i Stockholm i början av februari. Tanken med priset är att lyfta fram personer eller initiativ i Sverige, som har bidragit till att inspirera till hälsa och välmående under året.

Foto: Amelia Widell

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

två × 1 =