Search for content, post, videos

Sveriges bästa spa ligger på Västkusten

Var hittar du Sveriges bästa spa? På Västkusten verkar det som. Hotel Tylösand har för tredje gången utsetts till Sveriges ledande sparesort.

Under den internationella resebranschorganisationen World Travel Awards årliga prisutdelningsgala på Sardinien i Italien den 4 september kammade hotell- och spaanläggningen utanför Halmstad hem guld i kategorin Sweden’s Leading Spa Resort 2016.

– Vi tyckte att det var stort att ha tagit hem två guldmedaljer som Sveriges ledande sparesort både 2012 och 2015. Men att göra det ännu en gång är snudd på ofattbart, säger en mycket nöjd Elisabeth Haglund, VD på Hotel Tylösand.

Hotel Tylösands spaanläggning har två våningar för spa och gym. Här kan du prova klassiska ansiktsbehandlingar och massage men även ljudterapi, en poolbar med raw food, ekologisk hudvård och smoothies och en storbildsskärm vid poolområdet. Man kan också testa ett virtuellt spinningpass eller annan gruppträning med dofter och surroundljud eller koppla av i hängande möbler från taket i relaxrummet.

Foto: Pamela.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × ett =