Search for content, post, videos
filippaK-oscar-jacobsen

Sarah Thörnqvist – Modechef på Femina – om hur du blir snyggast på vinterfesten

Sarah Thörnqvist, Modechef på Femina, har koll på de senaste trenderna och till vinterns fester satsar hon gärna på paljetter och glitter.

– Metallicblanka ytor som guld och silver är också supersnyggt. Det bästa med de plaggen är att de är enkla att klä ner till vardags. En av mina favoritkombinationer är en bekväm stickad tröja, paljettkjol och sneakers. Supervida byxor och glittrig blus gillar jag också, säger hon.

För att festplaggen ska hålla längre råder Sarah oss till att välja kläder som sedan går att använda till vardags.

– Det bästa är att trenden just nu verkligen bjuder in glitter och skimmer till vardagsgarderoben. Ett annat sätt för en mer hållbar stil är att välja favoritplagg du redan har och sedan addera festkänsla genom stora smycken.

När det gäller männen tycker Sarah att det är snyggast med en bekväm och hyfsat ledig stil. Men en smal kostym med t ex en tunnstickad jumper är alltid snyggt. Det finns många mer trendiga och färgstarka plagg även för herrar den här säsongen och ett bra tips är att kombinera en klassisk kostym med en mer färgstark tröja. Manchester kommer också stort och vill man inte ha en hel kostym i det tyget är det ett utmärkt val i både udda byxor och kavaj. Ett par snygga boots eller kängor med snörning är sedan snyggt till oavsett stil, tipsar hon.

Bilden visar paljettkjol kombinerat med stickad tröja – allt från Zara AW 2017

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 + elva =