Search for content, post, videos

Ny bloggare på Bättre Hälsa

Sophie-Cronquist-är-ny-bloggare-på-Bättre-Hälsa

Låt oss presentera vår nya bloggare Sophie Cronquist. Under namnet Ekofilosophie kommer hon att blogga om sina stora intressen kost, träning och ekologiska och giftfria produkter.

Välkommen som ny bloggare på Bättre Hälsa! Vem är du och vad handlar Ekofilosophie om?

– Hej! Tack, det ska bli riktigt kul att blogga här på Bättre Hälsa! Jag äter sedan snart 4 år tillbaka så kallad lågkolhydratkost. Sedan jag började med detta har mitt intresse för mat och matlagning ökat enormt. Jag har under dessa år också blivit mer intresserad av kost överlag och hur det hänger ihop med träning och hälsa. Jag har ett stort intresse för ekologiska, rena och giftfria produkter och det gäller inte bara mat utan allt från skönhetsprodukter till städ- och tvättmedel som man använder i hemmet. Min blogg Ekofilosophie har fokus på matlagning med egna recept, men recepten blandas upp med inlägg och tips om t ex egentillverkad hudvård, lite trädgårdspyssel, matbilder från resor och lite mer faktainriktade inlägg om till exempel plastbantning.

Vad kommer du att blogga om?

– Jag kommer skriva blogginlägg som berör hälsa, skönhet, kost och träning och även dela med mig av tips, funderingar och en massa goda recept. En bra blandning helt enkelt! Fokus kommer vara på lågkolhydratkost och en hälsosam vardag.

Hur kommer det sig att du började blogga?

– 2014 gav jag mig själv som nyårslöfte att jag skulle börja blogga. Jag bestämde mig för en blogg med fokus på mat eftersom jag brinner för att hitta på nya och nyttiga rätter, experimentera med enkla råvaror och inte alltid krångla till det så mycket. Jag tycker också väldigt mycket om att fota och skriva, så en blogg kändes som ett givet projekt!

Här hittar du Sophies blogg Ekofilosophie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fem + sex =