Skönhet

Ta hand om hår och hud i vinter

Kallt klimat och torr inomhusluft gör inte direkt under för hud och hår. Därför är det extra viktigt att ge både huden och håret lite extra kärlek på vintern.
Så vårdar du håret
Att vara noga med sin hygien, tvätta håret

Hannah Sjöström guidar dig till en grön skönhetsdetox

Hannah Sjöström driver sedan åtta år tillbaka bloggen Naturligt snygg. Nu kommer hennes nya bok med samma namn där hon har samlat sina bästa tips för alla som vill veta mer om hållbara och hälsovänliga skönhetsprodukter och göra en

  • Så-blir-du-av-med-mörka-ringar-under-ögonen
    Permalink Så-blir-du-av-med-mörka-ringar-under-ögonenGallery

    Därför får du mörka ringar under ögonen – och så får du bort dem

Därför får du mörka ringar under ögonen – och så får du bort dem

Mörka ringar under ögonen kan vara besvärliga att både förhindra och dölja. Vi ger dig några enkla knep på hur du kan bli av med dem.
Mörka ringar under ögonen beror ofta på genetiska faktorer då vi ärver anlagen för hur tunn

Håll huden frisk

Huden är kroppens största organ men dessvärre är den inte alltid den vi tar bäst hand om. Genom stress, för lite sömn och för mycket sol utsätts huden för påfrestningar.

Men det är inte bara yttre faktorer och livsstil som

Guide: Åderbråck – Metoder och behandlingar

Ådernät och åderbråck är vanliga och trots att de för de mesta är ofarliga är det många som besväras av dem. Idag finns det ett flertal metoder och behandlingar som kan få bort åderbråck och ådernät.
Åderbråck är stora utvidgade

Många lider av Rosacea

Hudsjukdomen rosacea ger utslag, oftast i ansiktet, som förvärras av olika faktorer. Man vet idag inte vad sjukdomen beror på.
Ungefär 5-10 procent av alla svenskar drabbas av rosacea och vanligast är den kroniska hudsjukdomen i medelåldern. Det kan kännas

Skönhet inifrån

Att skönhet kommer inifrån är kanske en klyscha. Men det ligger sanning i uttycket, åtminstone vad gäller vilken mat vi stoppar i oss för att få fin hy. Och stressar vi mindre blir den ännu bättre. Skönhet utifrån, skulle

Ett liv i harmoni – Sylvia Vrethammar

Två tredjedelar av sitt liv har Sylvia Vrethammar stått på scenen och i dag är hon en av våra mest folkkära artister. Energi och välmående hittar hon i hälsosam mat, lugna stunder för eftertänksamhet och framförallt en stor dos

Så får du vinterfräscha och mjuka händer och fötter

På vintern blir luften både kallare och torrare, vilket drar fukt ur huden. Se därför till att ta noga hand om både händer och fötter för att hålla dem mjuka och fina.
Händerna drabbas oftast hårdast eftersom de inte alltid

 

Vårda din hud

  • Sola smart

Sola smart

Efter en lång vinter längtar vi efter att känna

  • Kliande obehag

Kliande obehag

Lössen har återigen blivit vanliga i Sverige. De små

Skönhet

3 10, 2015

Håll huden frisk

Huden är kroppens största organ men dessvärre är den inte alltid den vi