Search for content, post, videos

Mitt jordnötssmör (sockerfritt)

Jag kan äta jordnötssmör med en sked rakt ur burken, så gott är det! Håller ni inte med mig? Dessutom tar det mindre än fem minuter att göra sitt egna. Aldrig köper jag färdigt igen! Jag utgick från mitt vanliga recept, som ni kan se längre ner.

Jag har haft något av en långhelg, även om jag jobbade halvdag igår, och det är så skönt! Jag är en sådan person som har tusen saker att göra och stå i, så lite ledighet ger mer tid för annat som jag vill satsa på. Till exempel att träna, baka, skriva, podcasta, fota och skriva recept!

Jordnötssmör

250 gram salta jordnötter
30 gram rumsvarmt smör
30 gram kokosolja
½ tsk vaniljpulver
2 -3 msk sötströ

Mixa samman alla ingredeinser ordentligt (under ett par minuter), och söta efer smak. Mixa mer eller tillsätt mer olja för ett lösare jordnötssmör.

 

DSC_5216 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − 11 =