Search for content, post, videos

Fräsch smoothie med kokosvatten

Det är inte så ofta jag dricker kokosvatten, men nu har jag faktiskt hemma flera förpackningar med denna läskande vätska. Jag har sett massor av bilder och recept på just smoothies som innehåller kokosvatten, så jag tyckte att det var dags att jag gjorde min egna version! Smoothiesen gjorde jag väldigt enkelt genom att mixa samman kokosvatten, hallon, banan och skyr. Kokosvattnet gjorde smaken väldigt fräsch, bananen bidrag med god sötma och krämighet och skyr ökade proteinhalten och gjorde konsistensen tjockare. Riktigt gott blev det! Kanske något att unna sig till helgfrukosten?

Fräsch banansmoothie med kokosvatten

1 dl kokosvatten
1 banan
50 gram hallon
50 gram skyr (eller liknande)

Mixa samman allt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

tjugo − tretton =