Search for content, post, videos

Nyheter från Annemarie Börlind

Vi lanserar nu nya, spännande ansiktsmasker och på solsidan får Börlind SUN ett tillskott av en solcrème med spf 50!

HYDRO GEL MASK – INTENSIV FUKTGIVANDE ANSIKTSMASK

Svalkande och uppfräschande. Botanisk hyaluronsyra ger fukt och binder den i huden. Extrakt av rödalg främjar hydro-lipid-balansen och ger en riktigt fräsch och återfuktad hy. Fina linjer och torra rynkor slätas ut.

2 in 1 BLACK MASK – DJUPRENGÖRANDE ANSIKTSMASK

Ansiktsmask som också är en peeling! Extrakt från syrén är lugnande och verkar mot orenheter, mattar huden och dämpar överflödig talgproduktion. Växtplankton verkar sammandragande och förfinar porerna. Gamla hudceller avlägsnas med peeling från riskorn. Här blir huden klar, matt, jämn och fin.

ANTI-AGING CREAM MASK – SUPERLYXIG ANSIKTSMASK FÖR MOGEN HY

Återuppbygger. Utslätande. Gör huden fastare. En crèmemask, len som sammet med Sezchuanpeppar och olja från pistageträdet stimulerar cellnybildning, verkar uppbyggande och ger långtidseffekt. Fina linjer och rynkor slätas ut och konturerna stramas upp. Resultatet blir en vitaliserad hy med synbart resultat och långtidseffekt.

SUN ANTI-AGING CREAM, SPF 50

En kombinerad dagcrème och solcrème med hög solskyddsfaktor (spf50). Innehåller EU-godkända UV-filter mot både UVA och UVB och ett speciellt anti-aging komplex med Havtornsolja. En härlig, skön crème som skyddar mot solen och vårdar din hy för att motverka för tidigt åldrande. Vattenresistent.