Search for content, post, videos

Nyhet! 3 in 1 Facial Oil

3 in 1 Facial Oil

Annemarie Börlind lanserar 3 in 1 Facial Oil!

Ansiktsolja med exotiska vegetabiliska oljor och ett filter av en kraftfull antioxidant utvunnen ur tagetesblomman. Skyddar mot skärmstrålningens blå ljus från mobiler, datorer och TV.

3 in 1 Facial Oil innehåller utvalda vegetabiliska oljor och lutein en kraftfull antioxidant med dokumenterad filtereffekt som absorberar det blå ljuset. Den skyddar huden från för tidigt miljörelaterat åldrande, ger fukt och näring.

Incaoljan har den högsta halten av livsnödvändiga fettsyror bland vegetabiliska oljor. Gör huden mjuk och elastisk.

Kahaioljan har den högsta halten av retinol bland vegetabiliska oljor och är rik på livsnödvändiga fettsyror. Stärker hudbarriären, har antiagingeffekt och binder fukt.

Dhatelo, Himalayas körsbärsolja stärker hudbarriären och elasticiteten och gör huden len och mjuk.

Samtliga vegetabiliska oljor kommer från hållbara, sociala projekt i Peru, Colombia och Nepal, som stödjer kvinnors möjligheter till inkomst och utbildning.

Passar för alla hudtyper, men är särskilt bra för torr, trött eller stressad hud i alla åldrar. Absorberas snabbt utan att kladda. Huden blir mjuk och får en fin ny lyster. 30 ml.

Användning: 2 – 3 droppar morgon och/eller kväll, relaterat till exponering för det blå ljuset. På morgonen inför jobbet, mobil och datorer, på kvällen om kvällsvanor framför TV, mobilen, paddan. Applicera i ansiktet efter valfri rengöring och ansiktsvatten/gel från Annemarie Börlind. Lägg sedan på valfri dag/nattcrème vid behov.