Search for content, post, videos

Zenbev – med naturligt tryptofan

Nu med produktion i Sverige! Zenbev är ett resultat av många års forskning baserat på pumpafrömjöl som innehåller naturligt tryptofan och vitamin B6. Naturliga och ekologiska ingredienser.

Zenbev är baserat på pumpafrömjöl som är naturligt rikt på aminosyran tryptofan. Produkten består endast av livsmedelsbaserade ingredienser av högsta kvalitet. Huvudingrediensen, avfettat pumpafrömjöl, framställs i en patenterad process och är kombinerad med dextros som har ett högt GI-värde. Detta för att skapa ett optimalt upptag av aminosyran tryptofan. Zenbev innehåller även vitamin B6 och niacin (vit B3). Vitamin B6 bidrar till normal psykologisk funktion, nervsystemets normala funktion och minskad trötthet respektive minskad utmattning.
På 90-talet bestämde sig den kanadensiske forskaren och läkaren Dr. Craig Hudson för att utveckla en naturlig produkt som kunde hjälpa sina patienter att upprätthålla goda sömnvanor, lugn och harmoni. Resultatet blev kosttillskottet Zenbev, som tog sju år att utveckla och dokumentera.

Finns med smak av choklad eller citron och produkten hittar du i din hälsokostbutik. Läs mer på vår hemsida eller kontakta oss på Lindroos Hälsa.