Att hälsa kommer inifrån och att 80 % av vårt immunsystem finns i tarmen är ingen större nyhet. Att goda mjölksyrabakterier kan vara känsliga för mag- samt gallsyra och därför lätt dör på resan ner till tarmen är däremot inte lika känt. Holistic LactoVitalis Pro är ett kosttillskott med minst 6,5 miljarder mjölksyrabakterier från hela 12 olika bakteriestammar. Tack vare dess uppbyggnad och ett skyddande hölje som stärker bakteriernas cellmembran så överlever de resan – och upp till hela 90 % kommer oskadda fram till tarmen. Det är alltså inte antalet bakterier du stoppar i dig som räknas, utan hur många som faktiskt gör nytta. Mest nytta gör mjölksyrabakterierna först när de når tarmen levande.

Holistic LactoVitalis Pro

  • 12 bakteriestammar, inklusive den välstuderade mjölksyrabakterien Lactobacillus rhamnosus GG
  • Cirka 90 procent av bakterierna kommer oskadda fram till tarmen
  • Ger garanterat, minst 6,5 miljarder bakterier ända fram till utgångsdatum
  • FOS (fruktooligosackarider) ger rätt näring till mjölksyrabakterierna
  • Alla bakteriekulturer är helt mjölkfria

LactoVitalis Pro innehåller även vitamin C som bidrar till immunsystemets normala funktion och vitamin B2 som bidrar till att bibehålla normala slemhinnor. Läs mer om LactoVitalis Pro här.

Prova-på-erbjudande:

Just nu erbjuder vi dig som läsare av Bättre Hälsa 15 procent rabatt på Holistic LactoVitalis Pro om du anger koden: ”maghälsa” på webbshopen vitamera.se. Erbjudandet gäller t.o.m. 31 juli 2016 och så långt lagret räcker.

Om Holistic

Holistic grundades år 2002 av nuvarande VD Bertil Wosk. Holistic utvecklar och säljer högkvalitativa kosttillskott samt arrangerar föredrag, kurser och seminarier om hälsa, näringslära och personlig utveckling. Vår vision är att skapa en friskare och mer kärleksfull värld genom att hjälpa människor ta kontroll över sitt liv och leva medvetet, i hälsa och balans både i kropp och själ. Holistics kosttillskott säljs i välsorterade hälsokostbutiker och utvalda nätbutiker.