Search for content, post, videos

Tillbaks & stora grejer på gång!

6

51

Hej på er!

Det har varit lite tyst från mig här de senastye månaderna. Det beror på att jag har varit mer eller mindre helt uppslukad av ett större projekt som jag håller på med och som ska hinnas med vid sidan av att jag jobbar heltid och dessutom driver runt min blogg. Så jag får be om ursäkt för det. Men, jag tror att ni kan ha glädje av det projekt jag hållit på med och även fortfarande håller på med!

Dags att avslöja en hemlighet! Kan ni gissa vad jag har hållit på med  de senaste tre månaderna förutom att arbeta heltid och driva runt bloggen? Bilderna ovan kanske kan ge er en ledtråd? 😉

Ni som följer mig på Instagram har kanske redan listat ut det 😉

Det jag kan säga är att jag skapat, lagat, provsmakat, stylat och fotat drygt 60 nya rätter och att de alla är fantastiskt goda, färgglada och nyskapande 🙂 Otroligt kul, kreativt och lite smått utmattande!

Det har helt klart lagats mycket mat hemma hos mig senaste tiden, men jag har inte kunnat lägga ut dessa recept här på bloggen. Som ni kanske gissat kommer dessa recept komma ut i tryckt form istället… nämligen i min helt egna kokbok som kommer ut senare i år! 🙂

Det ska verkligen bli kul och spännande att se det färdiga resultatet och jag hoppas att alla ni ser fram emot att kunna bläddra i ert egna exemplar av min kokbok 🙂 Boken kommer ges ut på Idus Förlag. 

Nu när jag är klar med fotandet av alla rätterna är det dags att återigen laga och fota mat som jag delar med mig av här på bloggen!

Glöm inte att följa mig på Facebook, Instagram och på min blogg Ekofilosophie!

Ha en fortsatt bra dag!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − tio =