Search for content, post, videos

Årets Äggrätt!

Hej på er!

För några veckor sedan anmälde jag mig till en Instagram-tävling på Svenska Äggs instagramsida. Tävligen heter Årets Äggrätt och man ska delta med bild och recept på rätter där ägget står i fokus. Jag valde att delta med mina äggbrödsrullar.

Jag har nu blivit utvald som en av fem finalister i tävlingen Årets Äggrätt! Det ska verkligen bli spännande att se juryarbetet och sedan vilken rätt som blir vinnande rätten.

Vill ni följa tävlingen kika då in på Svenska Äggs Instagramsida eller på deras hemsida svenskaagg.se

Du kan nu även se en filmsnutt från provsmakningen och juryarbetet, kika in här för att se filmen!

Vill du testa mina äggbröd hittar du receptet här!

Kika gärna in på min blogg Ekofilosophie! Där hittar ni närmare 400 recept för LCHF/paleo-kost och en massa annan kul läsning. Bloggen går att följa på Facebook och Instagram, gör gärna det så missar ni inga av mina dagliga inlägg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 20 =