Search for content, post, videos

Härligt med morgonträning!

För två veckor sedan började jag med att testa en ny morgonrutin. Jag kände att det kan vara bra med lite nya vanor och att bryta ekorrhjulet lite så att säga.

Jag går normalt upp klockan 05:25 och är på jobbet runt 06:30 eller strax därefter. Det blir en snabb uppstigning och sedan skutta i väg raskt till jobbet. Ett ganska bryskt uppvaknande.

Planen är att istället gå upp klockan 05:00, för att en kvart senare gå ut och gå en relativt rask promenad i 60 minuter! Riktigt härligt! Känns som en behagligare start på dagen, frisk luft, rensa tankarna, ingen stress och man får uppleva hur området vaknar till liv.

Det är kanske lite ambitiöst att promenera i en timma varje morgon, så jag tänker variera mig lite. Promenad någon dag, yoga och kortare promenad någon dag och styrka-/konditionsträning någon dag. Det tror jag kan bli ett riktigt bra upplägg framöver!

Har du testat träna på morgonen innan jobbet?

Blir du hungrig av all träning? Kika då in på min blogg Ekofilosophie så hittar ni en massa goda recept på mejerifri LCHF/paleo-mat. Du får även gärna följa min blogg på dess Facebooksida eller på Instagram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fyra + 10 =