Coala Life – En unik svensk innovation för ditt hjärta

Är du orolig för ditt hjärta? Har du hjärtrusningar som kommer och går? Finns det hjärtproblem i släkten? Eller vill du bara känna dig trygg?

Coala är en unik svensk medicinteknisk innovation utvecklad för ditt hjärta. En avancerad men enkel trådlös lösning för att ge alla möjlighet att snabbt kontrollera och följa sitt hjärta. Coala är mångfaldigt prisbelönt och bygger på patenterad teknologi, avancerade algoritmer och mer än 10 års svensk forskning och utveckling. Coala består av digital teknologi som registrerar och digitaliserar ditt hjärtljud, samt sensorer för att läsa av hjärtats elektriska impulser med EKG.

Analysen tar bara en minut och du slipper påklistrade elektroder, sladdar och otympliga apparater. Allt sparas digitalt och kan enkelt delas t ex med din läkare.

Den finns till försäljning på samtliga LloydsApotek och Lloydsapotek.se. Du kan även köpa din Coala och välja abonnemang på Coalalife.com. Mer information om hur du kan följa ditt hjärta hittar du på Coalalife.com.

Om Coala Life AB

Coala Life är ett svenskt medicintekniskt företag inriktat på hjärtdiagnostik och mobil hälsa. Företaget har utvecklat Coala Heart Monitor och Coala Pro, en patenterad teknologi och en kommersiell lösning för distansövervakning och självscreening av hjärtljud och EKG. Vi gör det möjligt för alla att följa sitt hjärta.