En God Jul med Boxholms ost

Boxholms gräddost är Sveriges första gräddost och ett självklart val till julbordet. Den milda och lätt syrliga gräddosten har sålts i Sverige redan från 1890-talet. Just för att den är så mild så är den ett bra komplement till den salta julskinkan. Även den årslagrade gräddosten, med extra mycket gräddsmak, passar som senapen på skinkan till julen.
film
Denna jul har vi haft ett smarrigt samarbete med kocken Christian Moborg. Han har tagit fram fyra härliga recept, både traditionella och nya rätter, som vi kommer att dela med oss av varje advent. Genom fyra filmer kommer Christian att visa hur vi kan laga en god sill med en touch av Boxholms kryddost, en omelett med vitlöksost, potatistterin med chili- och paprikaost samt en god glass med Boxholms borgmästarost som efterrätt.

Läs mer, se filmerna, eller delta i en tävling på boxholmsost.se

Pepparkaksmuffins med Årgångsostkräm

Laga pepparkaksmuffins med en härlig Årgångsostkräm i jul!

Små söta muffins som får en god brytning av ostkrämen. De passar utmärkt att servera som tilltugg till glögg.

Se hela recept här: www.boxholmsost.se/recept/

Smarriga presentlådor

Boxholms ost, ett självklart val till julbordet!

I december är det många tillställningar med släkt och vänner. Vad passar då inte bättre än att ge bort en smarrig present till värden. Köp presentlådor till julens alla fester via hemsidan eller ring oss på 0142-29 33 30.