Search for content, post, videos

Marsipanbröd

 

Marsipangodis/marsipanbröd tycker jag passar fint att smaska på under hela året, och inte bara till jul. Fast på något sätt passar det ändå lite extra bra när det blir höst och julen närmar sig. Jag gjorde en egen och hälsosam variant för första gången för ett par månader sedan, och de har sedan dess haft en stor plats i mitt minne (på ett positivt sätt), och gjort att jag riktigt längtat efter att få sätta tänderna i dom igen. Så nu gjorde jag en ny sats! Fantastiskt gott, och överraskande enkelt. Testa!

Marsipangodis - Glutenfritt, utan tillsatt socker

 

Marsipanbröd – 6 stycken

2 äggvitor
3 dl mandelmjöl
ca 4 msk sukrin melis
ca 3 droppar bittermandelarom

60 gram mörk steviachoklad
Blanda mandelmjöl med sukrin melis och ett par droppar bittermandelarom. Rör sist ner äggvita. Forma små avlånga bitar av degen. Smält chokladen och doppa bitarna försiktigt i detta. Låt stelna.

 

Marsipangodis - Glutenfritt, utan tillsatt socker
Marsipangodis - Glutenfritt, utan tillsatt socker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × fyra =