Search for content, post, videos

Jordgubbschiapudding

Jag gjorde en sådan fräsch frukost som jag varmt kan rekommendera (jag kanske ska förtydliga att det var en del utav min frukost, inte hela)! Det var en fräsch chiapudding med jordgubbar (jag använde frysta). Jag mixade alla ingredienser med en stavmixer natten innan (även fröna, det sägs att de lättare tas upp mixade. Dock vet jag inte hut mycket de mixades sönder, men sedan kan man ju eventuellt tugga lite också). Min chiapudding serverade jag med lite extra bär och mjölk!
Jordgubbschiapudding – 1 portion

60 gram jordgubbar (frysta)
1 dl mjölk
1 ½ msk chiafrön
½ msk sötströ

Mixa samman alla ingredienser. Låt stå i några timmar, eller gärna över natten. Rör om innan servering och servera gärna med bär.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

tolv − 1 =