Search for content, post, videos

Inspiration till andra advent!

Redan imorgon är det andra advent, vad tiden går snabbt fram! Har ni eller ska ni baka något gott? Jag har bakat galet mycket under de senaste dagarna, och kommer baka mycket fram till och med tisdag. Det är så mycket som ska bakas till! Ärligt talat ser jag nästan fram emot slutet av nästa vecka, för då kanske det blir i alla fall en liten andningspaus i bakandet. 
 
Imorgon är det den stora fikan som Artur och jag ska hålla för våra närmsta vänner för att fira att vi gifte oss i lördags för en vecka sedan. Jag har därmed börjat baka i veckan och ska fortsätta både idag och under morgondagen. Jag har i helgen även Bagatelle Café att baka till (ligger i Kungshallen)!
 
För er som behöver lite inspiration till adventsbakandet har jag givetvis lite förslag på goda recept. Spana in recepten nedan! Sedan har jag såklart mitt e-Magasin nummer 6 som har just jultema. Där är mina bästa julrecept samlade!
 
 
 
 
Ett av mina många recept på Lussebullar
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

tre × 3 =