Search for content, post, videos

Krämig smoothie till frukost

Jag har nu i hela två dagar gjort smoothies till frukost (och ta med mig på bussen till jobbet, hrm… Jag prioriterar liksom att sova.). Gott, fräscht och går att anpassa precis som man vill ha det. Jag körde idag på en mild variant med mild yoghurt, banan, frysta jordgubbar och vaniljpulver. Ner med det hela i en shaker om jag ska iväg, eller i ett fint glas om jag är hemma. Varför inte piffa till med ett sugrör?

På bilden nedan har jag också använt fryst banan, vilket gör konsistensen extra krämig. Mitt tips är då att skära en banan i mindre bitar (utan skal!) och lägga i frysen kvällen innan (eller tidigare, för att ha vid behov).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sexton + ett =