Search for content, post, videos

Glass i stora lass

Vilken värme! Med sådan här värme är glass ett alternativ som känns väldigt lockande, och som jag gärna väljer. Jag har gjort några guldkorn som jag delat med mig på min hemsida. Hur låter exempelvis en superenkel yoghurtlass med jordgubbssmakkrämig lakritsglass med brynt smörchokladglass eller hasselnötsglass? Hur gott som helst säger jag, och något jag väljer framför den färdigköpta varan alla dagar i veckan. Mina glassrecept hittas HÄR!

Bokslutet har gått så pass smidigt på jobbet, att jag förmodligen redan kan ta en stor del utav nästa vecka som semester! Vilken överraskande lyx! Nu får jag hoppas att det är ungefär lika varmt som det har varit under de senaste dagarna, även under nästa vecka. Jag måste ju få inspiration till fler glassrecept!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 2 =