Search for content, post, videos

Hemmagjord sockerfri nutella

Jag är i sjunde himmlen! Jag skulle kunna äta upp hela burken med min hemmagjorda “nutella”, för att den är sjuhelsike underbart god! Som tur är, så är chokladcrémen ganska mättande, så även om den är supergod, så känner jag mig ändå belåten och nöjd efter några skedar. Jag använde 250 gram rostade hasselnötter utan skal, ca 3 msk sötströ, 1 1/2 msk kakao, 2 krm vaniljpulver och 2 msk kokosolja. Först mixar jag hasselnötterna, så att de blir en krämig massa i sig, och tillsätter därefter resterande ingredeinserna. Då blir konsistensen härligt krämig! Konsistensen åverkas på vilka nötter som används, så det kan beövas mixas en lite längre stund och/eller tillsättas mer olja i vissa fall.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × fyra =