Search for content, post, videos

Blåbär- och ananassmoothie med kokosvatten

Jag gör ofta smoothies på kokosvatten, vilket jag tycker gör den extra fräsch och läskande. Jag vill nu dela med mig utav ett av mina hittills bästa smoothierecept! Den är fullspäckad med bra näringsämnen och antioxidanter och är naturligt laktosfri. Vill du ha den lite sötare, så mixar du dessutom några dadlar (eller liknande). Nu längtar jag bara till en varm sommardag, då jag kan få sitta med solen i ansiktet och samtidigt kunna svalka mig med nedanstående smoothie!

 

Blåbär- och ananassmoothie med kokosvatten

1 1/2 dl kokosvatten
1 banan (gärna fryst)
40 gram frysta blåbär
40 gram fryst ananas
ev. 2 färska dadlar (utan kärna)

Mixa samman alla ingredienser och häll upp i ett glas! Njut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nio + nitton =