Search for content, post, videos

Marjas Nutella cups

Jag bara måste, helt enkelt måste, dela med mig utav ett av de godaste recept som någonsin har gjort, och det är dessa Nutella cups. Jag gör ofta min egen nutella (utan det raffinera sockret givetvis), och under förra veckan blev jag så pass sugen att jag ställde mig och gjorde en mix nutella på en gång. Att det dessutom tar runt 5 minuter att göra, gör det förstås heller inte sämre. Det slog mig då att jag kunde göra en mix av mitt recept på Peanut butter cups, som jag också tycker väldig tycker om, och denna nutella. Jag bytte helt enkel ut mitt jordnötssmör mot denna hasselnötskräm istället. Resultatet kan ni alltså så nedan. Och det var gudomligt.

 

Nutella cups – 14 stycken

Botten:
30 gram rumsvarmt smör
1 dl mandelmjöl
2 msk pofiber
2 msk sötströ

60 gram Nutella

120 gram sockerfri choklad (gärna hälften ljus, hälften mörk)


Botten

Sätt ugnen på 175 grader. Blanda alla ingredeinser och förela i småbrödfromar. Grädda mitt i ugnen i ca 10 minuter. Låt svalna.

Klicka på en bit nutella och toppa med smält choklad! Fördela gärna på först ljus och därfeter mörk choklad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

tretton − sex =