Search for content, post, videos

Pannkaksfrukost

Jag måste säga att detta förmodligen för min del kommer att bli den bästa veckan på mycket länge! Det är ljust ute, jag ligger i fas både på arbetet och i privatlivet och under just denna vecka jobbar jag bara under två eller tre dagar, vilket känns fantastiskt bra! I morgon är det Valborg och under första maj är de flesta av oss lediga. Då kommer i varje fall jag unna mig en extra lyxig frukost! Kanske är ni till och med lediga på fredag? Då har ni massor av tid att laga till något gott på morgonen! Inte för att ni behöver tiden om ni gör dessa pannkakor. För de går att svänga ihop på fem röda!

Pannkakor – 3 stycken

1 ägg
1 tsk kokosmjöl
1 tsk fiberhusk
½ dl mjölk (sojamjölk)
ev. bakpulver, lucumapulver/annan sötning
smör att steka i

Vispa ihop alla ingredienser i en liten bunke. Vill du ha luftiga pannkakor har du i bakpulver. Söta efter smak, och låt stå i ca 5 minuter. Späd med mer vätska om smeten blir för tjock. Stek pannkakor utav smeten. Jag serverar pannkakorna med med ricotta, bär och honung.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

femton − 7 =