Search for content, post, videos

Chokladbitar med nötsmör

Ett litet påsktips såhär strax innan påskafton (för det finns ju lite tid kvar!) är att göra något så enkelt som dessa chokladbitar med nötsmör. De görs enkelt genom att smälta choklad i två omgångar och bre på ett lager av favoritnötsmöret mellan. Själv väljer jag vid detta tillfälle min egengjorda, sockerfria nutella. Ljuvligt! Jag vill även passa på att önska er alla därute en Glad Påsk!

 

Mumsiga chokladbitar med nötsmör

Lika stora delar (i vikt) utav mörk choklad (sockerfri), ljus choklad (sockerfri), samt chokladnötsmör. Tillsätt eventuellt lite smör/kokosolja när du smälter chokladen.

Smält en chokladsort i taget. Bred den första i en form med aluminiumfolie. Låt stelna. Fördela över att lager nötsmör och därefter den andra chokladsorten. Låt återigen stelna och skär försiktigt i bitar med en vass kniv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 5 =